Logo Boomkwekerij gebr. van Overbeek

Partners

Coöperatie ABCoop

Om de producten van onze boomkwekerij voor u nog interessanter te maken en u nog beter van dienst te kunnen zijn met een compleet aanbod zijn wij aangesloten bij Arbustum Brabant Coöperatief UA (ABCoop). Dit is een coöperatie van een selecte groep boomkwekers uit Noord-Brabant (NL) en kenmerkt zich door een zorgvuldig kwaliteitsbeleid met oog voor een milieuvriendelijke productie.

De nadruk ligt op het principe van ‘one stop shopping’; het totale boomkwekerij assortiment via 1 kanaal, met 1 levering en 1 aanspreekpunt. ABCoop staat onder dagelijkse leiding van Eric van Kempen die zich inzet voor de afzet van de kwaliteitsproducten van de aangesloten boomkwekers. Sinds de oprichting in september 2014 is er sprake van een start-collectief van negen leden die efficiënt en flexibel willen samenwerken waardoor het sortiment beter aansluit op de vraag van u als klant.

ABCoop kan u als klant dan ook een goede service, korte levertijden en een scherpe prijs aanbieden. Voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte ga naar www.abcoop.nl.
U kunt Eric van Kempen telefonisch bereiken op +31 (0)6 36 49 17 94 of per mail; info@abcoop.nl